Ce superputeri ti-ar placea sa ai

De regula, barbatilor li se asociaza termenul de superputere si pot fi denumiti Batman sau Superman. Dar, de ce femeile nu ar avea si ele dreptul de a fi Wonder Woman?

Creata in 1940, de Wiliam Moulton Marston, ca sa ofere femeilor o eroina model de forta si putere, Wonder Woman a fost adaptata pentru televiziune, in 1975.

Iar in vremurile noastre, o scurta lista (devenita emblematica), unde sunt trecute repere de care se poate agata orice femeie careia i-ar placea sa aiba superputeri, v-o prezinta portalul
Sa stii sa citesti ganduri

Pentru a evita sa-ti petreci seara in compania unui barbat, cu o barba stil rock (de doar trei zile), pregatit sa-ti spuna: „Da, ea va avea efect in aceasta seara”.

Repereaza lucrurile rele de la distanta

Un truc util, mai ales daca e vorba de acelasi barbat cu look-ul stil rock ce nu numai ca nu a preconizat sa petreaca mai mult de o noapte cu tine, dar care, in plus, nu-ti va lasa o amintire sexuala de neuitat.

Fa-te invizibila

Ca sa stii, in sfarsit, ce spun colegii despre tine, atunci cand cred ca esti plecata.

Umbla la forma ta, dupa plac

E povestea aceea de a deveni femeia ideala in ochii barbatilor. O anorexica tip Kate Moss pe ringul de dans si o plinuta cu fese apetisante, genShakira, odata ce ai ajuns in pat.

A vedea viitorul pe termen scurt

Te ajuta, de exemplu, sa eviti surpriza unei ploi torentiale, incaltand sistematic sandalele.

Teleporteaza-te

O veche fantasma a omenirii care inca nu a luat in considerare toate avantajele, ca de exemplu a fi intotdeauna prima intr-un magazin in ziua soldurilor.

Zboara

Evita sa pleci in vacante cu companiile low cost ce vor face escala la Pekin, cand vei merge la Viena.

Actioneaza asupra placerilor

La intrarea intr-un club de noapte la moda, de obicei, bodyguardul te lasa sa gusti doar picaturi, pana ce vei semana cu o carpa de sters. De aceasta data, incearca sa treci sub privirea ranita a tuturor oamenilor de paza.

Refa lumea
Reprezinta o putere totala, atata vreme cat poti s-o faci. Fiindca sunt mute lucruri nedrepte pe care ai vrea sa le indrepti. Cum ar fi foametea, razboiul din Orientul Mijlociu si predispozitia de ingrasare, exact inainte de a incepe vara.

sursa:http://www.ziare.com/life-style/femei/ce-superputeri-ti-ar-placea-sa-ai-1175888

(Visited 16 times, 1 visits today)