Cele 7 Superputeri in Dragoste

Afla care este Superputerea ta in dragoste in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut!

Este inimaginabil cat de multe puteri are dragostea si cu ce abilitati deosebite ne inzestreaza pe fiecare dintre noi. Atunci cand iubeste, fiecare capata o stralucire aparte, iar puterea sa intrinseca a fiecaruia iese la suprafata cu intensitatea luminii. Afla care este superputerea ta in dragoste in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut. Daca nu stii in ce zi a saptamanii te-ai nascut, poti afla folosindu-te de acest calculator: www.onlineconversion.com/dayborn.htm sau de acesta:www.mathsisfun.com/games/dayofweek.html

Afla care este Superputerea Dragostei tale in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut!

Luni – Dragostea iti da puterea de-a trai

Luni este o zi joviala, o zi a inceputurilor si a debutului vietii. Ziua de Luni aduce celor nascuti sub auspiciile ei o putere deosebita a dragostei, puterea de a trai. Toti facem asta… veti spune…. Doar ca a trai intr-un mod frumos, armonios, cu respect fata de tine insati, de persoana iubita, fata de ceilalti si de planeta este un har aparte pe care nu il au multi.
Cand iubesc, cei nascuti Luni au sentimentul ca dintr-o data au invatat sa traiasca. Subit, inteleg sensul dragostei si al lucrurilor din jurul lor, devin mai intelepti, pot sa se bucure de lucrurile marunte si neinsemnate ale vietii, traindu-le intens si cu emotie. Dragostea le da superputerea de a-si vedea propria viata cu alti ochi si de-a o trai la un supranivel.

Marti – Dragostea iti da puterea de-a lupta

Marti este o zi care implica actiunea, procesul, faptul de a face si a nu sta deoparte. Ziua de Marti aduce celor nascuti sub auspiciile ei o putere deosebita a dragostei, puterea energiei. Atunci cand dragostea pune stapanire pe ele, persoanele nascute intr-o zi de marti sufera o transformare interioara incredibila. Desi detasate si uneori neglijente fata de propria viata si propriul destin, capata o insufletire si o vivacitate imposibil de nesesizat. Dragostea le da curaj, le face sa se implice, sa lupte pentru ceea ce-si doresc, dar si pentru binele lor si al persoanei iubite. In acelasi timp, dragostea le anima, le face indraznete, le da optimism si curaj. Le reda totodata si increderea in viitor.

 

(Visited 15 times, 1 visits today)