Super-puteri

Am o prietenă cu care îmi beau cafeaua des la serviciu. Ea nu numai că nu o bea cu zahăr, dar este capabilă să recunoască dacă am pus chiar și un micron de zahăr în cafea. E o super-putere, mă jur. Nu la fel de utilă cum ar fi zborul sau privirea-laser, e drept, dar e cel puțin la fel de distractivă. O testez de ceva vreme și încă nu a dat greș.

Eu de exemplu am super-puterea haosului. Mă jur, am un talent la a crea o nebuloasă completă cu obiectele din jurul meu. Dacă fac ordine azi în casă, până poimâne toate lucrurile sunt vraiște. Chiar dacă stau la o masă într-un bar, reușesc să fac cumva de să încâlcesc cafeaua cu tutunul, cu ochelarii, cu telefonul și cu ce-oi mai fi scos pe masă.

Am un amic care poate să recunoască orice font. În sensul în care dacă îi dai o foaie de hârtie tipărită, recunoaște numele fontului, mărimea lui și ce fel e (italic etc.) E aproape înfricoșător și mereu mă minunez în ce mod îi funcționează mintea de are stocate atâtea fonturi în ea.

Mai am o prietenă care are super-puterea lipiciului la ciudați. Sigur aveți și voi o astfel de amică care când intră într-un bar e un magnet pentru toți loser-ii, hipsterii și agasanții în general. Și care, culmea, îi tot aduce la voi la masă pentru că mai e și groaznic de răbdătoare cu ei.

Mai este o amică care are super-puterea muzicii proaste. Dacă vine într-un bar cu muzică bună, automat se schimbă. Câteodată e de ajuns să vorbim cu ea la telefon și gata, se pune o piesă oribilă. Nu știu dacă au fost doar potriveli, dar iaca, de fiecare dată fără excepție s-a întâmplat.

Mai merg pe stradă cu o altă prietenă și de fiecare dată reușește să mă bage în boscheți. Nu îmi pot da seama cum îi iese să deraieze atât de fin încât să nu-mi dau seama că nu mergem în linie dreaptă dar cert este că după o vreme mă trezesc ori în boscheți ori în stradă. Necontând de cât de larg e trotuarul.

Voi ce super-putere aveți?

Sursa: http://www.belva.ro/super-puteri/

(Visited 18 times, 1 visits today)