Super puteri

Daca ati putea avea o super putere , orice super putere ,  ce ti-ai alege ?   Ivizibilitate , abilitatea de a-ti schimba forma ,  de a zbura , de a vorbi cu animalele , de a opri timpul . Fiecare dintre acestea m-ar tenta , dar eu cred ca stiu ce vreau .

Probabil ca pare aiurea sau superficial , dar as vrea sa am abilitatea de a ramane tanara . Nu , nu cer imortalitate , doar tinerete . Doar imagineaza-ti , sa ai 80 de ani si sa arati ca la 18 ! Si nu doar sa arati ci sa te si simti asa , energica , frumoasa , cu chef de distractie .Nu as mai avea un termen limita de ani sa iti gasesti un prieten  si cand ti-ar veni si tie timpul , sa parasesti aceasta lume , sa adormi la fel de frumos ca un copil . Fara nici un semn de batranete pe corp .

Ar fi prea frumos .Mi-e frica sa ma gandesc ca va trebui sa imi iau un job , sa fac facultatea , sa ma casatoresc , sa fac copii si apoi sa imi dedic viata lor . Sa nu mai ies cu prietenele , sa nu ma mai uit dupa baietii, sa nu mai merg la petreceri , sa nu mai dramatizez , sa nu  am nici o grija, toate astea vor ramane amintiri .

Nu vei mai fi niciodata mai tanar decat azi .
Sursa:http://yepme.wordpress.com/2012/08/09/super-puteri/

 

(Visited 19 times, 1 visits today)